keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Ruokailusta

Tässä postauksessa ajattelin kertoa, miten tässä kesällä olen syönyt. Tosin viime viikkojen helteiden vuoksi syöminen on jäänyt vähäiseksi ruokahalun puutteen vuoksi.

Uusia perunoja tulee syötyä näin kesällä runsaasti, joskus lisukkeena on basmati-riisiä. Lisäksi lautasella on kanaa tai lohta ja kyytipoikana menee puoli litraa rasvatonta maitoa tai vettä.






































Näin kesäaikaan tuoreet kasvikset maistuu hyvin. Varsinkin sipulinippuja tulee ostettua kaupasta joka toinen päivä ja kirsikkatomaatteja löytyy jääkaapista useimmiten parikin purkkia. Halloumijuustoa, mozzarellaa ja fetaa menee usein salaatin kera.



















Aamupalaksi syön useimmiten paahtoleipää tai Lidlin juustosämpylä kalkkunaleikkeella ja juustolla, munakokkelia, mahdollisesti paistettuja broilerinakkeja ja kyytipojaksi puoli litraa vettä, lasi tuoremehua ja kaksi kuppia kahvia. Hotelliaamianen onkin sitten runsaampi. Viimeksi näytti tältä:















Joskus tulee syötyä myös ulkona esim. intialaisessa, nepalilaisessa tai kiinalaisessa. Yksi vaihtoehto on myös kaverini perustama uusi ravintolaketju Splizzeria, missä söin viimeksi tällaisen:
















 

1 kommentti: