maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden 2012 treenit






















Heiaheian tilastojen mukaan harrastin päättyneenä vuonna liikuntaa yhteensä 261 tuntia eli keskimäärin 5 tuntia viikossa. Taukoa liikuntaharrastuksista tuli kesällä 2 viikon jakso ollessani reissussa, kahdesti viikon tauko ollessani flunssassa sekä loppuvuodesta kolmesti noin viikon tauko erinäisistä syistä. Eniten tuli käytyä salilla, juoksukilometrejä kertyi vaivaiset 410 km (edellisvuonna 540 km), lentopalloa kävin pelaamassa vajaa kolmekymmentä kertaa.

Punttitreeni vaihteli kaksi- ja kolmijakoisen välillä. Keväällä ja kesällä jalkatreeni oli vähäisempää johtuen lenkkeilystä.  Lentopalloa olen käynyt pelaamassa kesää lukuunottamatta 1-2 kertaa viikossa riippuen miten olen ehtinyt. Kesällä kävin pari kertaa pelaamassa rantalentopalloa.












Juoksumäärä laski edellisvuodesta johtuen alkukesän penikkavaivoista ja myös siitä, että tarkoituksella juoksin lyhyempiä lenkkejä. Juoksumatkat olivat 5-18 km, keskimäärin n. 7-8 km. Lenkillä kävin yleensä 1-2 kertaa viikossa.










Treenit jatkuvat ensi vuonna. Tammikuussa pääpaino on punttitreenillä ja noin kerran viikossa poljen treenin päälle kuntopyörää (25-30 min, keskisyke 140-150). Jossain vaiheessa alan juosta intervalleja juoksumatolla ja maalis-huhtikuun vaihteessa alkaa taas juoksukausi, joka on parhaimmillaan touko-kesäkuun vaihteessa.

5 kommenttia:

  1. Hyvä poika! Olet ollut reipas. Toivon lisää kirjoituksia Heikkilöistä, tästä uudesta dorkasta (Mattila), upeista kissoistanne sekä uusina aiheina Abu-Hannasta ja palkanalennuksista. Lisäksi voisit räätälöidä uuden vähähiilarisen dietin milffeille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissoista ei ole hirveästi kirjoitettavaa, Davo nukkui viime yön jaloissani. Heikkilä antanee kirjoittamisen aihetta taas, kun Studio55-lähetykset jatkuvat. Abu-Hanna ja palkanalennukset menevät samaan kategoriaan kuin Enkeli-Elisa: ei ole hirveästi aiheista sanottavaa. Mattilan sekopäisiä juttuja voi käydä lukemassa mm. Iltalehden keskustelupalstalla. Tulossa on postaus eräästä toisesta "some-julkkiksesta".

      Poista
    2. Ei me milffit mitään diettejä tarvita. Riittää kun osaa syödä oikein ja liikkua siinä sivussa tarpeeksi.

      Poista
  2. Odotan malttamattomana postaustasi. Katsoitko erehdyksissäsi Jutan kuntokuuria eilen Liviltä?

    VastaaPoista