tiistai 27. marraskuuta 2012

Antti Heikkilä onkin ovela


Tajusin vasta, että siirtyminen Dojosta Terveysklubiin onkin ollut osa Antti Heikkilän ovelaa ja suunnitelmallista juonta:

Dojolaisten takana ollut Dojo Oy on rekisteröity vuonna 2008. Sama yritys on nyt avatun Antti Heikkilän Terveysklubin takana. Maksuton, ning-alustalle perustuva keskustelufoorumi Dojolaiset avattiin vuonna 2009. Nyt Heikkilä kertoo, että on ”rakentanut” uutta Terveysklubi-sivustoaan kolme vuotta eli siitä lähtien, kun Dojolaiset käynnisti toimintansa (jokainen tajuaa, ettei yhden sivuston tekeminen oikeasti kestä noin kauan).

Käytännössä siis Dojolaiset on ollut Heikkilän suunnitelmissa jo alusta alkaen pelkkä välivaihe, jossa on kerätty jäseniä ilmaisen palvelun piiriin ja nyt kun tapahtuu siirtymä maksullisesta maksulliseen sivustoon, ottaa Heikkilä hölmöiltä rahat pois. Tämä on helppoa, kun Dojo-vaiheessa kaikki kriittisesti ajattelevat on potkittu seurakunnasta pihalle ja jäljelle ovat jääneet vain lampaat, jotka seuraavat paimentaan vaikka jyrkänteeltä alas.

Otetaanpa vielä poiminta Heikkilän Terveysklubin käyttöehdoista:

”Dojo Oy:lla on oikeus purkaa sopimus korvauksetta ja poistaa käyttäjän käyttöoikeus palveluun välittömästi, mikäli Dojo Oy:n harkinnan mukaan käyttäjän lähettämät kysymykset tai kommentit ovat loukkaavia, epäkunnioittavia tai muutoin hyvän tavan vastaisia.”

 
Eli jos erehdyt esittämään kritiikkiä tai kyseenalaistamaan Heikkilän juttuja, niin sinut voidaan erottaa – aivan kuten Dojolaisista – etkä saa rahojasi takaisin.


POST SCRIPTUM:

Sittemmin Heikkilä ilmoitti, ettei ota vastaanotolleen muita potilaita kuin Terveysklubin jäseniä.


25 kommenttia:

 1. Pyhä Pellinki sentään eikö keittokirjat käy enää kaupaksi kun kaikesta yritetään rahastaa. Kai Pellingin joulu osa 2 kannattais nyt rasalaksella julkasta niin sais Heikkilätkin kinkkua joulupöytään(ei rypsiporsasta kuitenkaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin lukea ykkösosankin, sitä on sanottu maailman huonoimmaksi keittokirjaksi, joka koostuu suurimmaksi osaksi kuvista. Heikkilä ei kuulemma ole raaskinut palkata edes ammattikuvaajaa, vaan on itse räiskinyt menemään järkkärillä salaman kanssa.

   Poista
  2. Pellingin joulu -kirjassa on niin kaikki! Se on joulumatka pohjoisen sinisestä hiljaisuudesta Leipzigin Tuomaskirkon jouluoratorion riemuun. Itsetehtyjen makkaroiden ja luumutorttujen tuoksua kynttilöiden valossa, tonttuja ja eläimiä unohtamatta.".

   Terveisiä EU:sta Brysselistä

   Poista
  3. Tämä arvostelu kertoo paljon:

   http://www.savonsanomat.fi/viihde/kirjat/antti-heikkila-pellingin-joulu/1010588

   Poista
 2. Kyllä jos erotusperusteet ovat noin heppoiset ja Maarit Heikkilän(toimitusjohtaja Dojo Oy) 'päätettävissä' on odotettavissa jonomuodostusta Helsingin käräjäoikeuteen.Aika ympäri pyöreä, muutoin hyvän tavan vastainen, tarkoittaa ko. henkilölle kaikkea kritiikkiä AH:ää kohtaan. Muista kumartaa suurta Johtajaa tai saat lähteä(kiitos rahoista kuiteskin).

  VastaaPoista
 3. On ovelaa, jos väittää osaavansa tanssia kehässäkin. Minkähänlaiset tanssikengät AH:lla oikein on?

  VastaaPoista
 4. Mikään ei siis muuttunut noita-akka saa jatkaa vainoaan.

  VastaaPoista
 5. Toi sinun linkkaama savonsanoma juttu oli aika mauton lehdessä julkaistavaksi.. sen sijaan suosittelen kurkkaamaan tämän menestystarinan: http://www.anttiheikkila.com/terveysklubi/menestystarinat/onnelliset_laihduttajat/

  Siinä on oikeestaan tiivistettynä kaikki mihin itsekkin voin samaistua. Ei siis todellakaan ole mitään kusetusta, että noin se vaikuttaa, tosi kuin vesi. Elintarviketeollisuudella onkin sitten aika tukalat oltavat jos ei einekset mee kaupaksi samoin kuin lääkefirmoilla ja THL:llä...
  Tuntuu, että tämä bloggailu on enemmän Antti Heikkilää ja sen vaimoa vastaan henkilökohtasesti kuin tätä ruokavaliota. vai Altti, pelkäätkö todella kovia rasvoja? +eihän tässä mihinkään klubiin tarvitse liittyä, voi sitä noudattaa ilmankin sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa: kritisoin lähinnä Antti Heikkilän toimintatapoja enkä niinkään VHH-ruokavaliota, joka todistetusti toimii painonhallinnassa. Itselläni kuitenkaan ei ole mitään tarvetta ryhtyä VHH:lle.

   Poista
 6. altilla on paavimainen (tosi tärkeä) missio meneillään... mahtaa vi..taa kun blogisi on näin hiljainen ja parjatullas etenee asia kun asia junan vessan lailla :)

  VastaaPoista
 7. Miksi vituttaa, onhan selvää että olet maksettu kirjoittaja. Kirjoituksesi saisivat lukijoita, jos kirjoittaisit sen takia, että sinulla on sanottavaa ja sanomisen palo.

  VastaaPoista
 8. On huomattavissa eräänlainen ylimielisyys kun "pystyy vetää niin ja niin paljon hiilareita". Tosin kuka esimerkiksi näkee mitä Puska syö?! "Heikot tarvii rajoitusta" jne... Ei paljon eroa ryyppyuhosta tuollainen. Lapsellista sanoisin.  VastaaPoista
 9. Raakel Lignell poseeraa A.Heikkilän uusilla sivuilla ja kertoo elämäntapamuutoksestaan. keulakuvana. Eikös Raksu avautunut jossain vaiheessa, että hän urheili ihan mahdottoman paljon? Raksun laihtuminen ei taida olla pelkän Pellingin ansiota.
  Anonyymi muistuttaa erästä, joka tuli tutuksi dojolaisissa.
  Terveisin,
  entinen Dojolainen ja nykyinen jojolainen

  VastaaPoista
 10. Nyttemmin kai AH onkin sitä mieltä Raksusta, että "väärin laihduttu". Ei vissiin sannut provikoita Raksun kirjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen joka on lukenut Raksun blogia tietää, että hän ei ole missään vaiheessa noudattanut Heikkilän Pellinkidieettiä - Raksu itse sanoi noudattavansa "Raakel Lignell" -dieettiä. Tästä huolimatta Heikkilä on halunnut hyödyntää Raksun kasvoja Terveysklubinsa markkinoinnissa.

   Poista
 11. Heikkilää on helppo arvostella tavasta esittää asiota varsinkin ,kun joskus ne on helppo irroittaa asiayhteydestään. Ja tähän Altinkin on helppo iskeä.Tämähän kelpaa ,kun varsinaisesti mitään sanottavaa mihinkään muuhun kuin heikkilän tapaan ilmaista asiota ei altillakaan ole.Tässä heikkilällä olisikin mielestäni parantamisen varaa.Jos ei ole lukenut heikkilän kirjoja niin joskus asiat jää helposti epäselväksi.Eli joskus asioihin voisi pureutua tarkemmin.
  Heikkilän omat/hänen vaimonsa huonot tavat tai toimintamallit eivät muuta varsinaista asiaa miksikään.
  Raakkelin dieetistä sen verran ,että oli se sitten raksun dieetti tai mitä tahansa ,niin hän on itse kertonut lukeneensa heikkilän kirjoja ja kokeilleensa vhh:ta ja viljattomuutta niiden avulla,vaikka ei ole ollutkaan varsinaisesti heikkilän ohjauksessa. Tämä selviää esim: studio55 24.05.2012 lähetyksestä,jossa raakkel ja heikkilä ovat molemmat vieraina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kritisoinut lähinnä Heikkilän pariskunnan toimintatapoja sekä kyvyttömyyttä ottaa vastaan kritiikkiä ja kykenemättömyyttä yhteistyöhön kenenkään kanssa.

   Minulla on parhaillaan kesken Heikkilän kirja "Ravinto ja terveys", joka sisältää pöyristyttäviä ja virheellisiä väitteitä mm. että liikunta aiheuttaa insuliiniresistenssiä ja että ihminen ei kykenisi juurikaan varastoimaan hiilihydraattia.

   Raakel Lignell sai innoitusta laihdutusprojektilleen Heikkilän kirjoista, mutta jokainen Raxun blogia lukenut tietää, ettei hän ole koskaan noudattanut Pellinki-dieettiä tai tiukkaa VHH-ruokavaliota.

   Poista
 12. Mielestäni Heikkilä on toiminut fiksusti ja testannut ensin dojolla että onko tuollaiselle toiminnalle kannatusta ja sen todettuaan perustanut maksullisen klubin. Itsekin toimisin varmaan niin.
  Täytyy kuitenkin myöntää että lähes 300€ ekasta vuodesta tuntuu äkkiseltään aika suolaiselta enkä ole siksi klubiin liittynyt vaikka yleensä seuraan Antin blogeja. Harkitsen vielä asiaa. Tekisi kyllä mieli kokeilla vuosi. Työmies on palkkansa ansainnut. Tässä tapauksessa Antti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole tyhmä, joka pyytää. Ystävälläni on tapana sanoa, että olisi väärin antaa hölmöjen pitää rahansa.

   "On vain ahneita opportunisteja, jotka ovat pettäneet sen luottamuksen, minkä yhteiskunta on heille osoittanut." -Antti Heikkilä

   Poista
 13. Toisaalta voisi ajatella niinkin että kaikki eivät arvosta samoja asioita. Sama asia on toiselle arvotonta roskaa ja toiselle elämän eliksiiriä. Niinhän me pyrimme rahojamme käyttämään. Ei se ole hölmö joka käyttää rahaa arvostamaansa asiaan vaikka kaveri ei sitä arvostakkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tieto löytyy netistä ilmaiseksi, joten miksi maksaa siitä? Samanlaista hölmöyttä kuin hankkia ESTA jonkun kolmannen osapuolen nettisivujen kautta ja maksaa siitä välityspalkkio.

   http://www.vauva.fi/keskustelu/3858585/ketju/esta_ja_sen_hinta

   Poista
 14. Totta. Mutta se on helppoa ja nopeampaa kun tieto löytyy yhdestä paikasta. Joskus on hankala tietää mitkä tiedot ja käytänteet sopivat yhteen jos hakee tiedon eri lähteistä. Sekin onnistuu mutta tarvii nähdä enemmän vaivaa ja istua kauemmin nettipäätteellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta kun Heikkilän blogiteksteissä on ollut selkeitä virheellisiä väitteitä ja hänen mielestään amerikkalaisen koulutytön kotitehtävä kuvaväärennöksineen oli "tieteellisesti pätevä koe", niin vaikea on luottaa herran tulkintoihin. Vääristellystä tiedosta maksaminen ei kuulosta järkevältä.

   Poista
 15. Liityin kesällä terveysklubiin ja voin sanoa tienanneeni rahat jo moninkertaisesti takaisin. Siis ihan konkreettisesti järkyttävän kalliin lääkkeen lopetuksena, Antti Heikkilän nettivastaanotolla saamien neuvojen muodossa ja hyvinvoinnin lisääntymisenä. Jollekin hänen neuvonsa vaan sopivat. Työttömyysuhan alla hinta tuntui kovalta, mutta mitättömältä kokonaishyötyyn verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olettaen että olet liittynyt terveysklubiin kesäkuussa, niin olet maksanut 3 kk jäsenmaksua = 882 euroa. Herää kysymys 1) mitkä lääkkeet maksavat noin paljon (kun otetaan pois kela-korvaus) 2) onko Heikkilä neuvonut sinua jättämään lääkkeet pois vai oletko itse päättänyt näin kuulematta lääkäriäsi 3) ymmärrätkö, että terveysklubissa ei tarjota lääkärinpalveluja, ainoastaan ravitsemustietoutta, jonka senkin voi olettaa olevan ainakin osittain kyseenalaista ottaen huomioon virheiden määrän pelkästään Heikkilän blogiteksteissä:

   http://valtsuhealth.blogspot.fi/2016/02/antti-heikkila-ja-loputtomat-asiavirheet.html

   Poista