keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Horoskoopit vuodelle 2012


Koska olen aina ollut intohimoisen kiinnostunut astrologiasta, päätin vuoden ensimmäisen postauksen kunniaksi laatia horoskoopit koko vuodelle.

Kauris
Kauriin vuosi käynnistyy rauhallisissa merkeissä kunnes elämässä alkavat puhaltaa uudet tuulet. Tällöin kauriin arkeen tulee merkittäviä muutoksia, jotka vaikuttavat koko loppuvuoteen.

Vesimies
Valitettavasti vuosi 2012 ei ole vesimiehelle niitä parhaimpia. Helmikuussa Saturnus ja Venus asettuvat samalle radalle, mikä ennakoi vastoinkäymisiä ja koettelemuksia.

Kalat
Kalojen vuosi näyttäisi etenevän pääsääntöisesti menestyksekkäästi, kiitos nousevan Uranuksen. Kevät on yhtä nousukiitoa ja tämän jälkeen on edessä vauhdikas kesä, jota kelpaa muistella koko loppuvuoden.

Oinas
Oinaan vuosi on kahtiajakoinen: alkuvuosi on synkkä, mutta loppua kohden vuosi paranee. Oinaalta vaaditaan ennen kaikkea kärsivällisyyttä.

Härkä
Vuonna 2012 härkä joutuu painimaan monien tärkeiden valintojen edessä. Härän täytyy katsoa sisimpäänsä ja kysyä itseltään, mitä hän todella haluaa ja tehtävä ratkaisunsa tältä pohjalta.

Kaksonen
Kaksosen kesä tulee olemaan toiminnantäyteinen ja rakkauselämässäkin näyttäisi olevan vilskettä. Loppuvuosi menee nopeasti erilaisten aktiviteettien parissa.

Rapu
Laskeva Merkurius merkitsee sitä, että ravun vuosi ei etene odotetulla tavalla ja suunnitelmat menevätkin uusiksi monessakin mielessä. Lujaluonteinen ja päättäväinen rapu kuitenkin kestää kaiken.

Leijona
Leijonan taloustilanne kohenee tänä vuonna merkittävästi, minkä vuoksi on tärkeää, että leijona osaa hyödyntää tilanteen itselleen parhaimmalla tavalla satsaamalla asioihin, joista eniten nauttii.

Neitsyt
Taivaankappaleet ovat neitsyelle otolliset, sillä Neptunus ja Jupiter ovat hyvässä linjassa. Neitsyen vuodesta on siis odotettavissa kaikin puolin mieluinen.

Vaaka
Vuosi 2012 tulee olemaan vaa'alle paitsi henkisen niin myös fyysisen kasvun aikaa. Vuoden kuluessa vaa'asta kasvaa täysin uusi ihminen.

Skorpioni
Skorpionin vuosi on yllätyksiä täynnä ja vuoden aikana skorpioni päätyykin mitä odottamattomampiin tilanteisiin.

Jousimies
Jousimiehen vuosi tulee olemaan melko harmaa. Vaikka jousimies kuinka yrittää kehitellä piristystä arkeensa, ei vuodesta 2012 jää juuri mitään käteen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti