torstai 19. toukokuuta 2016

Antti Heikkilä: Kapea polku

Ortopedi Antti Heikkilä on julkaissut elämäkerran, joka kantaa nimeä "Kapea polku". Elämäkerrassaan Heikkilä avautuu erityisesti vaikeasta suhteestaan äitiinsä. Elämäkerta pitää sisällään myös Heikkilän blogista tuttua vainoharhaisuutta. Toisinajattelija Heikkilä on jo aiemmin blogissaan väittänyt olevansa maailmanlaajuisen vainon kohteena ja sama harhaisuus jatkuu elämäkerrassa.

Kirjassaan Heikkilä kertoo vastustavansa jyrkästi avointa sosiaalista mediaa ja että suosii Pohjois-Koreaan verrattavissa olevaa suljettua yhteisöä. Tämä on ymmärrettävää, sillä vaikka Heikkilä on kova syyttelemään ja kritisoimaan muita, ei hän itse kestä minkäänlaista kritiikkiä osakseen. Heikkilän pyrkimys vaientaa itseensä kohdistunut kritiikki muistuttaa lähinnä skientologiakirkkoa. Esimerkiksi kun kirjoitin tässä blogissani kriittisen postauksen Heikkilän ja hänen vaimonsa jo kuopatusta keskustelufoorumista, jouduin tämän seurauksena Heikkilöiden ja heidän opetuslastensa vainon ja mustamaalauksen kohteeksi.

Heikkilöiden Rasalas-kustantamon liikevaihto on pudonnut viime vuosina huomattavasti. Tätä taustaa vasten on yllättävää, että nyttemmin terveysklubillaan hölmöjä rahastava, hiljattain Saksaan muuttanut Heikkilä jaksaa vielä julkaista kirjoja. Viimeisimpien tietojen mukaan homeopatiankin puolesta puhunut Heikkilä on jatkossa keskittymässä enemmän vaihtoehtohoitoihin ja muuhun hömppään. Tämä on ymmärrettävää, kun karppausbuumi on takanapäin eikä Heikkilää näy enää juuri muissa Suomen medioissa kuin Seitsemän päivää -lehdessä ja Mitä Vittua!? -sivustolla. Heikkilä ilmoitti tänään myös lopettavansa bloginsa kirjoittamisen.


2 kommenttia:

  1. Onko köyhemmillä edes varaa laittaa satoja euroja Terveysklubiin vain kokeillakseen, saako sieltä mahdollisesti jotain apua? Enpä usko. En ole tietoinen lupaako Heikkilä rahat takaisin jos apu ei löydy, mutta kyllähän maksullisen ja suljetun yhteisön perustaminen kielii epämääräisestä lahkolaisuudestä.

    VastaaPoista
  2. Hmm..Onpas tyrmäävä teksti. Ettei Antti Heikkilä saisi kertoa tuntemuksistaan ja ilmeisesti syistäkin, mitkä on tehneet hänestä tarkkailijan, toisinajattelijan ym. Pintaliidossa mwnijät ovat aina helposti enemmistöä. Eikä tämä klubi ole ainoa laatuaan todellakaan some- ym missään maailmasasa. Eikä mitenkään kallis! Ei todellakaan kyse ole hölmöistä, vaan valistuneista.. No käyttäähän Antti kovaa kritiikkiä välillä, mutta saa sitä myös osakseen. Kapea polku on mielenkiintoinen elämäkerta.

    VastaaPoista