tiistai 5. kesäkuuta 2012

Näin saat kesäheilan!

Kesällä moni etsii itselleen kesäheilaa. Tehtävä ei ole aina helppo, joten päätin antaa vinkkejä, miten jokainen voi parantaa omia mahdollisuuksiaan.

Vaatetus on kaiken A ja O. Nainen, jätä legginsit kotiin, sillä vaikka ne kuinka tuntuvat kivoilta päällä, ovat ne kenties mauttomin vaatekappale, jonka voit pukea. Kesämekot ovat nyt IN, mitä värikkäämpi, sen parempi. Muistathan ettet paljasta liikaa – jätä tilaa miehen mielikuvitukselle!

Miehen on syytä muistaa, että hihattomat paidat ja Ed Hardy -vaatteet ovat nyt OUT. Naiset eivät voi vastustaa tyylitietoisia miehiä. Kokeile esimerkiksi raikkaita italialaisia paitoja, joita löydät Kampin NaraCamiciesta tai Ison Omenan 7Camiciesta. Valitse vaatteet, joissa olosi on rento!

Olennainen osa flirttailua on oikeanlaiset eleet ja sanaton viestintä. Yritä saada hallittuja, viipyileviä katsekontakteja. Miehen kannattaa ottaa kädet pois taskuista, keskittyä hyvään ryhtiin ja muistaa, että jokainen nainen haluaa rinnalleen itsevarman miehen. Naisten sen sijaan kannattaa satsata leikkimieliseen kujeiluun sekä valloittavaan hymyyn. Harjoittele vaikka peilin edessä!

Kun viimein olet saanut rohkaistua itseäsi lähestymään potentiaalista kesäheilaa, satsaa avausrepliikkiin. Toimivia icebreakereita ovat esimerkiksi: ”aikamoinen kesä, etten sanoisi”, ”kas, kas, sitä ollaankin kesämielellä, vai?”, ”lämmin on… kyllä!” tai ”oletkos muuten lukenut Altilla on asiaa -blogia? aika tiukkaa, aika tiukkaa…”

Onnea kesäheilan metsästykseen!


8 kommenttia:

  1. Väärin, miehen kannattaa pitää kädet taskuissa ja pelata odotellessaan taskubiljardia. Humoristinen mies vie jalat alta naiselta kuin naiselta.

    VastaaPoista
  2. Kesaheilan ottaminen on moraalitonta! Syksylla se kuitenkin jatetaan pellon reunaan tai mokille nakemaan nalkaa ja kylmyytta, eika siita ole enaa perheen pienimmille iloa. Vahemmastakin lapset kasvaa kieroon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jo varautunut tähän: syyskuussa tulossa postaus otsikolla "Näin saat syysheilan".

      Poista
  3. Altti, olet käsitykseni mukaan älykäs mies.
    Tästä syystä on nyt sanottava, että tämä juttusi on joko sarkastinen tai sitten et ole ruudinkeksijä ihmissuhteiden alueella, tiedät vähemmän vuorovaikutuksesta kuin tieteestä, joten pysy sillä alueella.

    VastaaPoista
  4. Juuri niin, pysy juuri tällä alueella. Ihmissuhdejutut ovat ominta aluettasi.

    VastaaPoista
  5. Hyvä Altti! Niin sun kuuluukin tehdä eli kirjoittaa mistä haluat. Minäkin teen mitä haluan ja tässä tulos. Minä tosikko menin sitten ja otin Kesäkollin, joka elokuussa läksi maailmalle. Nyt sitä sitten itketään täällä. Kesän aikana kun ei ehtinyt nähdä kuin tyypin hyvät puolet, niin jäi valtava ikävä. Nyt jos otan syysheilan, käykö samanlailla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa muistaa, että syys tulee sanasta syylliSYYS.

      Poista