keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Pirteä sisustusratkaisu


Blogini lukija, nimimerkki "Ikea sucks" on lähettänyt minulle viestin:

"Hei Altti! Olen jo pitkään lukenut blogiasi. Varsinkin sisustusasioissa olet asiantuntevin ja näkemyksellisin bloggaaja, jonka tiedän! Kysyisinkin sinulta pientä sisustusvinkkiä, että olisiko sinulla suositella jotain raikasta tarjoilupöytää? Suunnitelmissani on pitää ystävilleni illanistujaiset, joissa tarjotaan tapaksia ja muuta ihanaa naposteltavaa ja pragmaattinen tarjoilupöytä on välttämätön."


Kiitos viestistäsi! Sisustaminen on tarkkaa puuhaa, sillä erilaisten sisustusratkaisujen tulisi kuvastaa kodin asukkaan persoonallisuuden eri puolia. Vääränlainen sisustaminen pilaa helposti kodin feng shuin ja yksilölliset sakrat. Koska en tunne sinua, en voi antaa selväsanaisia neuvoja, mutta tässä kuitenkin vinkki:

Vepsäläisellä on tarjouksessa aivan ihana Artekin tarjoiluvaunu. Lakattu, luonnonvärinen koivu on lämminhenkinen ja rottinkipöytä puolestaan tuo maanläheisyyttä. Taso on kaakelia, joka antaa tietynlaista jämäkkyyttä ja ryhtiä. Kumirenkailla koko hoito liikkuu sulavasti, joten tarvittaessa tarjoiluvaunua voi siirtää, jos tapas-kutsujen jälkimainingeissa esimerkiksi pelataan olohuoneessa Nintendo Wiitä.





















artek tarjoiluvaunu 900
HINTA 1 990 € (norm. alkaen 2 450 €)

3 kommenttia:

  1. Ei sovi unohtaa kyseisen Suomi Design -helmen historiallista arvoa. Vaunu on nimittäin itsensä Alvar Aallon vuonna 1937 suunnittelema kansaa kahtiajakava luomus.

    Eräässä satunnaistetussa City-lehden tekemässä tutkimuksessa 30prosenttia vaunun nähneistä piti sitä yököttävänä. Aaltomaljakko, joka taasen on henkilökohtainen inhokkini...pärjäsi varsin hyvin; vain 6prosenttia katsoi sen olevan älyttömän ruma.

    Mvn

    VastaaPoista
  2. Nää on tärkeitä kysymyksiä.

    VastaaPoista
  3. niin länsimaista. maksetaan tuhansia tavarasta, jonka käyttöpotentiaali on marginaalinen. pöh. no, ehkä pinnalliset vieraat vakuuttuvat tämän esineen mahdottomasta upeudesta (ja hinnasta) :]

    VastaaPoista