keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Daisy of Love - Bändärille sulhanen

Yksi parhaimpia näkemiäni tosi-tv-sarjoja on ollut vuonna 2009 valmistunut ”Daisy of Love”, joka esitettiin Suomessa loppukeväästä 2010 nimellä ”Bändärille sulhanen”. Pääosassa on Daisy de la Hoya, joka oli ottanut osaa Rokkarille morsian -sarjaan ja spinoff-sarjassaan Daisy pääsee etsimään ”omaa rokkariaan”. Juoni on yksinkertainen: 20 sulhaskandidaattia, joille Daisy antaa lempinimet, asuvat samassa talossa ja Daisy pudottaa näitä pelistä pois kunnes voittaja on selvillä.

Daisyn mieheksi päätyy lopulta koditon renttu, ”London”, joka vakuuttaa jo avausjaksossa, jossa hän vetää lärvit, oksentelee ja lopulta sammuu wc:n lattialle. Neljännessä jaksossa ”London” poistuu talosta, koska häneltä ja Daisylta ”puuttuu yhteys”. Yhdeksännessä jaksossa ”London” palaa taloon ja lopulta korjaa koko potin.

Toinen mahtava hahmo on ”Fox”, johon Daisy selvästi tuntee vetoa. Ainoa ongelma on, että ”Foxilla” on tyttöystävä, josta tämä ei ole maininnut taloon mennessä ja ”Fox” kiistääkin asian viimeiseen asti kunnes tyttöystävä soittaa taloon ja Daisy päätyy langan päähän.

Yksi sulhaskandidaateista on elämässään kovia kokenut ammattilaisvapaaottelija ”Cage”, joka viidennessä jaksossa ottaa keittoa hieman liikaa ja vähemmän yllättäen alkaa tapella muiden talon asukkien kanssa. Tätä ennen on maaninen ”Flipper” riehunut talossa ja lähtenyt lätkimään ovet paukkuen. Lyhimmäksi vierailu jää ruotsalaisille glam rock -kolmosille, jotka kaikesta päätellen ovat tulleet taloon ainoastaan syömään, juomaan ja bilettämään.

”Daisy of Love” -jaksot löytyvät YouTubesta. Vahva suositus sarjalle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti