keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Sauli Säilä & Soturit comeback

Sauli Säilä & Soturit tekee kesällä 10-vuotisjuhlakeikan. Orkesteri esiintyy elokuussa perinteisellä Kruustock-festivaalilla.
- Aika oli niin sanotusti kypsä, kun on tässä vuosien varrella saanut etäisyyttä menneisyyteensä, luonnehtii laulusolisti Säilä.
- Tauon jälkeen näkee asiat eri perspektiivistä, jolloin tulokulma koko touhuun on hieman erilainen.
 
Sauli Säilä & Soturit perustettiin keväällä 2003. Ensimmäisen keikkansa yhtye teki ylioppilasjuhlissa kesäkuun alussa. Viimeiseksi esiintymiseksi jäi Hyvän mielen joulukonsertti 2005, jonka jälkeen Sauli keskittyi soolouraansa.
- Jossain vaiheessa koin ajautuneeni taiteelliseen umpikujaan ja halusin kokeilla siipiäni vapaana yhtyekokoonpanon kahleista, Säilä kertoo.
 
Soturit soitti reilun parin vuoden aikana legendaarisia keikkoja muun muassa Turun Ylioppilaskylän Three Beers -pubissa sekä Satakuntalais-Hämäläisen Osakunnan tiloissa Sosiksella. Tulevasta comeback-keikasta Säilä ei suostu sen tarkemmin puhumaan, mutta paljastaa, että setti koostuu Sotureiden esittämistä ikivihreistä sekä Säilän omista kappaleista. Harjoittelulle ei uhrata liiaksi aikaa.
- Lahjattomat treenaa paitsi Sauli Säilä ja Soturit, Säilä toteaa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti